Toliau naudodamiesi šią svetaine sutinkate su Privatumo politika taisyklėmis ir sąlygomis bei mūsų slapukų naudojimu.
  • Nauja
    Stalo žaidimas "Rummy"
    Stalo žaidimas "Rummy"
    Stalo žaidimas "Rummy"
    Stalo žaidimas "Rummy"
    Stalo žaidimas "Rummy"

    Stalo žaidimas "Rummy"

    ZGR.007-151

    5,60 €
    su PVM
    Pristatymas: 3-10 d.d
    Kiekis :
    Centriniame sandėlyje yra 346 Vienetai.
    • Saugus atsiskaitymasSaugus atsiskaitymas
    • Greitas pristatymasGreitas pristatymas
    • Prekių grąžinimasPrekių grąžinimas
    AprašymasRummy Dėlionės žaidimas


    Rummy yra šeimyninis galvosūkių žaidimas, skirtas vaikams nuo trejų metų. Žaidimo tikslas - sudėti visus žaidimo kauliukus iš žaidimo stovo ant stalo. Žaidėjai sukuria skirtingus kauliukų derinius ir suderina juos su ant stalo esančiu išdėstymu. Žaidimas labai smagus ir skatina kūrybiškumą.
    Žaidimo taisyklės
    Sumaišome kauliukus ir išdėliojame juos ant stalo numeriais žemyn.
    Kiekvienas žaidėjas atsitiktine tvarka ištraukia po vieną kauliuką. Žaidimą pradeda asmuo, kurio ištrauktas kauliuko skaičius yra didžiausias, o žaidimas žaidžiamas pagal laikrodžio rodyklę. Tada visus kauliukus vėl padedame ant stalo ir sudedame juos į blokus po septynis kauliukus, o paskutinis turės 8 kauliukus. Blokai paskirstomi žaidėjams, po 2 blokus kiekvienam žaidėjui, iš viso 14 kubelių. Nuo paskirstymo likę kauliukai sudaro fondus. Žaidėjas deda kauliukus ant lentos taip, kad kiti žaidėjai jų nematytų. Jei žaidėjas gauna tris to paties skaičiaus ar spalvos kauliukus (pvz., du raudonus trejetus, du mėlynus šešetus, du juodus dvyliktus), jis turi teisę paprašyti visų žaidėjų perskirstyti kauliukus.

    Žaidimą sudaro žaidėjo sukurtų kubelių serijų ar grupių dėliojimas ant stalo. Seriją sudaro mažiausiai trys kauliukai, kurių vienos spalvos skaičiai eina iš eilės. Grupę sudaro trys arba keturi skirtingų spalvų kauliukai su tuo pačiu skaičiumi. Rinkinyje yra dvi šypsenėlės, kurios pakeičia bet kurį kubelį, kurio trūksta grupei ar serijai sudaryti, ir kurių vertė yra tokia pati, kaip ir kubelio, kurį jos pakeičia.

    Žaidėjas gali padėti savo kauliukus ant stalo, kai yra surinkęs vieną ar daugiau rinkinių, kurių bendra vertė yra bent 30 taškų. Jei žaidėjas neturi rinkinių, kad galėtų padėti kauliukus ant stalo, jis paima vieną papildomą kauliuką iš fondo. Kitame ėjime po žaidimo pradžios žaidėjas gali pridėti savo kauliukus prie ant stalo gulinčių rinkinių, tačiau kiekvienu ėjimu privalo padėti bent vieną kauliuką iš savo plytelės. Jei jam nepavyksta to padaryti, jis ištraukia dar vieną kauliuką iš fondo.

    Kiekvienam ėjimui atlikti skiriamos dvi minutės. Jei per šį laiką žaidėjas nespėja, jis turi paimti papildomą kauliuką iš fondo.

    Žaidimas baigiasi, kai vienas iš žaidėjų ant stalo padeda visus savo planšetės kauliukus. Tada žaidėjai suskaičiuoja taškus. Pralaimėjusysis susumuoja ant lėkštelių likusius skaičius ir užrašo juos su minuso ženklu. Laimėtojas likusių žaidėjų taškų sumą užrašo su pliuso ženklu. Jei žaidimo pabaigoje žaidėjas ant savo stovo turi ženkliuką su šypsenėle, jis į savo sąskaitą gauna papildomą minus šimtą taškų.
    Dydis
    - kubas apie 2,5 cm x 2 cm,
    - žaidimo stovas apie 18,3 cm x 7 cm x 2 cm,
    - pakuotė apie 23,5 cm x 16 cm x 5,5 cm.
    Įranga


    - 106 žaidimo kauliukai, įskaitant 2 su besišypsančiu veidu,
    - 4 žaidimo stovai,
    - vartotojo vadovas.
    Ramiz
    ZGR.007-151
    5903864954326
    346 Prekės

    8 kitų rekomenduojamų prekių šioje kategorijoje:

    Stalo žaidimas "Rummy"

    ZGR.007-151

    5,60 €
    su PVM
    Pristatymas: 3-10 d.d